Mug FREE punya pasal!

.
Lunch tadi pi Alamanda.. nak beli barang dapor skit kat AeonBig tuh... dok jalan² cari barang tu nampak pulak biskut Lexus Munchys ada free mug.. apa lagi? aku ni pantang skit dengar beli barang free barang! mesti nak beli.. hahaha... brand ni memang slalu bagi free gift lah! haitu dapat mangkuk, kad diskaun kfc, etc. lagi pun biskut ni sedap aper.... 


pastu teringat pulak tengok kat mana ntah, kat tv kot! klu beli colgate dapat mug boboiboy! terus aku rembat jugak walaupun hadif tak layan pon cite boboiboy tuh.. klu aku pasang cite tu, mesti die suh temankan skali.. hadif ni jenis tak suke tengok kartun ganas² la aku rasa... atomen tu lagi la die tak minat.. tapi sejak dah skolah ni aku tengok die nak la jugak tengok atomen tuh.. ada improvement la. hahaha...

so, korang cam aku gak ke? pantang nampak barang ada free gift mesti gelabah tak hingat.. muahaha...


5 comments:

mama leen said...

wah nak beli jugak... :)

Kniedaz said...

wah...nak jugak la..cantik mug2 tu..

Sidratul Muntaha said...

kurang sikit kot?!
tpi klu kebetulan ade benda terminat pada free gift tu
ongkosnya ade..
haruslah memebli jugak klu dah terjebak

Nafira usof said...

comelnye 2 mug tuh~
nak beli jugak lah nanti~ hehehe

Ibu Ann said...

setuju sangat...kadang2 ibunyer yg sebenar nak tapi cakap kat Mr Hubby..anak yang nak..Hubby pun dah faham sgt..hehe