Pendaftaran Murid Darjah 1 / Pra Sekolah 2014/2015

.
.

Pendaftaran Murid Darjah 1 / Pra Sekolah Tahun 2014/2015 secara online bagi Wilayah Persekutuan Putrajaya dah bukak yer puan² semua.... jika anak puan² berumur 5 dan 6 tahun pada tahun 2013, sila isi sekarang! :b



hadif punya aku dah setelkan tadi! gila excited wei.. orang pertama hantar dokumen kat pejabat sekolah presint 18(1) tu.. hahaaha... kerani tu pun tak prepare buku rekod lagi sebab belum dapat makluman pasal ni.. huhuhu... sungguh tak menyabar mak hadif nih! :b


Published with Blogger-droid v2.0.9

11 comments:

Sidratul Muntaha said...

belum lagi register ter
tgk berpikir2 nk daftarkan kat mana
kat sri gombak ke
kat greenwood ke
yg dekat dgn tmpt keje
haduu...

eima said...

aku dah isi minggu lepas pd 1/3/2013 nk pi hantar esok lah kat p.16 tu

Nory Zoulkefle said...

Gigih jadi orang pertama yg hantar dokumen...hehehe

Just said...

utk registration kat KL mcmana ek?

mama_umar_maryam said...

oh excited sungguhmu! hahaha, kitorg pon blm reg lg nih..

Nad MamaZN said...

Esok papazakwan settlekan hal kt skool plak
Maknye dh daftarkan online :)

|| NaFiRaa || said...

haah laaaaa..
lupa! nasib ingatkan~

Unknown said...

tak boleh pun

Unknown said...

tak boleh pun

Razo Jaden said...

baru lepas call JPN putrajaya,laman web untuk pendaftaran ada masalag\h. staff JPN cakap minggu depan baru boleh isi online semula.huhuhuhu

Razo Jaden said...

Call JPN sebentar tadi untuk pendaftaran Online. pendaftaran online ade masalah pulak, satff JPN kata minggu depan baru boleh online semula