Sukaneka Karnival WOW 2013 Putrajaya

.
 tengok Nad up cerita pasal Zakwan ada hari sukan, baru teringat aku tak up lagi cite pasal hadif pon join sukaneka last week. sukaneka ni sempena Karnival WOW Putrajaya. ade la dalam 6-7 tadika area Putrajaya ni yang join.

dalam surat pukul 7.30 pagi dah kena berkumpul. tapi kui 8.30 pagi ramai lagi yang baru sampai. hewhew.. sabo je la..

 sampai² je penganjur bagi makanan untuk budak² breakfast dulu.. hadif moody jer pagi tu.. nak aku teman die manjang... bila aku tinggal die kejab jer, tengok² die dah nangis.. adooyaii.... malu je kat kengkawan. yang lain okey je mak tengok... sabo je la anak oii.


 
time ni mood dah okey sikit. tu kena paksa senyum tuh !


bila 1st game die nak start baru ler senyum manjang... dah excited nak berlari masa ni... 1st game hadif main straw getah.

2nd game tak silap aku baling bola dalam baldi. aku rekod je, tak snap pulak masa game nih.


 
last skali hadif main tiup gula dalam tepung!


habis melekat tepung kat muka n baju...


ayah outstesen.. haini baru balik ke pangkuan :)


skool hadif menang saguhati jerr... tapi hadiah rasanya die bagi semua sama.. muahahaa... dalam paperbeg tu ada crayon, pencilbox, pembaris. pendek kata alat tulis la.. terima kasih la pengajur atas hadiah dan buat aktiviti ni.. atleast budak² ni dapat pengalaman n terdedah dengan aktiviti sihat. ngan mak sekali berpeluh² kau!! 

lepas habis sukaneka kami terjah Karnival Wow pulak.. nanti aku up entry yek...


9 comments:

Nory Zoulkefle said...

bersemangatnye dia..

Nad MamaZN said...

Hadif ensem
Mak berkenan
Haha!

eima said...

anak manja ibu ngan ayah ni ...
jambu betui anak ko ni K ....

Puteri Satu said...

heheh dah besar dah budak hadif... shomel...

bunga_rose said...

aku suka semua gambo hadif.. comelllllllll!!!!!!

Nafira usof said...

xtvt sihat untuk sekeluarga kan~
bukan selalu leh joint xtvt cam nih~

lieyalatif said...

Tahniah hadif!!! Semangat kesukanan tu yg penting...heheheeh

Aleyn said...

Bagus....cergas dan cerdas...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

slalu sukan untuk kanak2 mmg dia bagi hadiah untuk semua budak2 tak kira menang atau kalah, sebab tak nak yang kalah sedey tak dapat ape2....balqis lom bersukan lagik ni..