Benda Penting bawak Masa Travelling~



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 .
.
.
.
.
.


disposable underwear....

HAHAHA... orang lain tak tau ler.. tapi bagi aku penting! lagi pun aku nak pi sana 6 hari 5 malam kot! jenuh la kepam bau spender nanti.. nak membasuh malas! hakhak... kalau takat travel 2-3 hari tu boleh jer bawak spender biasa... bukan ape, benda ni ringan jer. jimat space luggage. pastu lepas pakai leh buang terus.. lagi pun benda ni senang nak hancurkan.. boleh terus koyak² jer.. untuk mak pun aku beli sekali.. senang keje... mihmihmih~



11 comments:

eima said...

hmmm mmg kepam ...masham je baunye ...shedap .. hahahahaa

Nana said...

ni bebetol jimat space ni
aku sebab xpenah travel lebih dr 3 day
so besw mmg bawa spende bese je heheh

Nafira usof said...

oohhh.. betol jugak kan~
mahal x spender pakai buang nih.
tak pernah tau pon harga dia bape.. hehehe

~aSHa~ said...

mcm jauh je bunyi nye ni..kemana pula?

Zee Suhaini said...

hoho..tak pernak terpikir nak pakai yang ni kak...

JaSSNaNi said...

pernah beli ni.. tapi tak best lah.. macam tak fit gitu.. front and rear cam sama je size.. so tak sedap.. tul tak?

Nory Zoulkefle said...

haa nory nak bawak ni lah gi travel nnt...senang dah pakai buang terus..hahaha

Chekgu Azrine said...

Oppsss..hehe..jrg dok luar berhari2 kot..tu yg cpkai...tp penah pkai lps bersalin kt hosp..hehe

Nad MamaZN said...

Bagusss persediaan rapi :)
Nnt soh la mak bwk selai 2, takut mak tak selesa plak pakai hat camni huhu!

Esok berangkat ek?
Selamat pegi dan kembali!
Take care!

Fadth Wan said...

tak trfikir pun. Langsung tak pnh pakai..kesian..

Diari Hati Si Pari-Pari said...

time bersalin kat hosp je dulu penah beli ni..mmg senang..hehe..