Laksa Penarak Langkawi



Satu lagi tempat makan yang korang kena try kat Langkawi ni - Laksa Penarak... kedai ni femes jugak kat Langkawi nih.. ni 2nd time la aku makan kat sini.. last year pegi Langkawi dengan family dah penah singgah makan.. nama je kedai laksa, tapi macam² pon ada jual.. kedai ni dekat dengan jetty Kuah, bertentangan dengan Dataran Lang..

 nak makan ape? seafood, western, thai food semua ada...


 tapi oleh sebab mai kedai laksa, harus la pekena laksa.. mihmihmih...


kuah die pekat hoii.. menggiurkan... rasa die ok-ok la tapi masin sikit.. huhuhu... aku suka lagi laksa kat kedai Cendol Pulut kak Bedah. :b


tapi bihun goreng member sebelah lagi menggugat... sedap kot! :b


kat bawah ni aku kasi link tempat makan best di Langkawi. senang korang nak buat rujukan kalau mai sini... takyah pening kepala nak pikir makan kat mana.. hehehe..




8 comments:

Nad MamaZN said...

Byk tmpt mkn best rupanya kat langkawi...
Nape la tskde entry entry ni sblm pegi dulu huhu!

Nana said...

fuhh urut dada aku nengok laksa haha
konon nak buat sebab dlm peti ais ada sebatang bunga kantan
tp nye ikan plak xde

bile mood rajin aku nak dtg ni

Cho Zila said...

nampak sedaptu.. mungkin haritu termasin sikit kot...

eima said...

mmg menarik tp aku tak penah pegi pun tp org nasi lemak saloma tu sedap

Nafira usof said...

best sbb ade link tuh.. senang kerja ao.. hehehe.. tq~

JaSSNaNi said...

huhhh.. pekat.. melekattt.. kuah laksa dia... sedapnya..

Ena said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhh...

menyembur liur nengok laksa ngan kuah pekat tu..adeihhhhh laaaa...

Zee Suhaini said...

nampak mengiurkan laksa tu..
tempat makan tusangat membantu, sebab lom pernah sampai langkawi pon..