TTC : The Result

.
ramaiii ohhhh orang kat spital....

baru balik dari Hospital Putrajaya nih.. ada appoinment dengan doktor untuk result rawatan kesuburan aku haitu.. aku start rawatan bulan 1. dan last test adalah ujian HSA untuk encik suami... 

dan keputusannya ialah....








































kami NORMAL

Alhamdulillah..... syukur Ya Allah....

10 comments:

eima said...

cuma belum rezeki la tu ... kena byk bersabar dan berdoa ...
insyaa allah bila smapai masanye Allah akan bg rezeki hadif dpt adek ...

lepas ni ade lagi ke yg doktor suruh buat

Ya ALya said...

insyaallah,blm rezeki lagi la tu.....sabar yer....

Nafira usof said...

Alhamdulillah~
insyaAllah.. kena usaha lagi gigih~ :)

Mooniqueen said...

ALa yang Allah tak nak bagi dulu sebab nak suruh enjoy puas2... Jangan risau k..MQ pun sebenarnya jenis period tak betul pun..kadang2 x dtg berbulan2.. Selalu org cakap susah nak pregnant..Tapi Allah lebih mengetahui..

♥cikmOt♥ said...

takpelah, dah berhasil kan...hehehe

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah
In shaa Allah, ada la tu nnt :)

Faina Arisya said...

alhamdulillah.. cuma belum rezeki lagi tu.. insyaAllah.. doa banyak2..

dniescake said...

sobar ibu..pasni ada rezkimu itu..berderet2 adik hadif nti..

misz sheyla said...

belum rezeki lagi..insyaallah xlama lagi

::EIDA:: said...

syukur =)