Kompleks Haji Ismail Group Langkawi

.
 .
Komplek Haji Ismail Group dah bukak yer kengkawan... kiranya ni soping kompleks terbaru la kat Langkawi... haitu aku pegi sana bulan Februari tak siap lagi.... pegi bulan Mac dah bukak pun kedainya...
 
nampak tak belah kanan yang bangunan tinggi tu? yang tu hotel die yer tapi tak siap lagi... senang gilos nanti turun hotel jer terus shoping.. muahahah.... disarankan kalau pegi Langkawi dok hotel nih.. korang leh soping puas² while hubby jaga anak kat bilik.. ngeeeee~


 suasana kat dalam... ada banyak kedai selain HIG. tapi banyak yang tak bukak lagi lah...


 jom masuk tengok ape yang ada....


 eceli barang² die sama je kot dengan kedai HIG yang lain.. tapi yang ni macam² ada di bawah satu bumbung... kiranya tak payah la korang lompat² kedai HIG kat luar tu kan?


 tapi aku tak suke lah.. tak berapa nak reti soping tempat besar dan luassss camni.. huhuhu... aku suka lagi pegi dekat kedai HIG yang kecik n penuh barang tu... ngeeee~


 rambang mata betui alih² beli ceklat untuk makan kat hotel jer.. huhuuh....


aku rasa harga barang masa LIMA haitu sama je dengan hari biasa.. cuma rate hotel n kereta sewa jer naik harga...

kalau tanya nak pegi langkawi lagi tak??? HAHAHA... aku rasa cukup² la kot. 2 bulan berturut aku pegi Langkawi taon nih.... muntah coklat dah... orang Langkawi pun tak balik kampung selalu camni tau! :b


10 comments:

mama tisya said...

wah dh ada bangunan sdiri Hj ismail group

deelira@deeliraz said...

tunggu otel dia siap la baru nak g kay hehe

~aSHa~ said...

wah best2

Nana said...

lg abes duit la klw stay otel dia hahaha
tp klw aku bole kot sebab bukan kaki soping heehe

Kniedaz said...

Aritu pi sebelum LIMA dia tak bukak lagi..mesti dia baru buka time LIMA...

eima said...

tah aku ni tahun ni tak balik pun lagi tau ..melampau ....

GreenJade said...

oh ye ke ni..senang gak nk terjah dr hotel tu..dokek je haa(ni kalu betul2 pegi nk soping le kan hihihi)

Nad MamaZN said...

Wow wow wow!
Best tu soping2 kat sini
Tah bile nak p lagi tah
Haha

::NureeN:: said...

wahhh... mmg luas
pas ni klau plan g langkawi lagi harusss terjah hehee

bunga_rose said...

aku tak perasan pulak kompleks HIG ni masa gi ari tu.. siap dgn hotel ek.. kaya sungguh tokey HIG..