LIMA Langkawi 2013



Ya ampunnnn.... dah dekat sebulan dah kot balik dari LIMA. tapi ape pon aku tak cite lagi pasal LIMA nih.. huhuhu... so, aku letak gambo random je la ek... lagi pun petang dah ni, malas nak menaip bebanyak. :b


 sempat snap view nih masa kapaltebang nak turun tuh.... cantikkan Langkawi?

 ni aku tempek gambo masa pameran tu.. in case ada yang tak penah pegi LIMA kan? aku pon ni 1st time pegi.. hakhak... gambar kat bawah ni semua masa pameran dalam Mahsuri Hall tuh.. nak bagi korang nampak gambaran ape yang ada dalam tu sebenarnya.nama pon pameran aerospace kan? banyak kenderaan di udara je la dalam tuh.. huhu..


 masa ni TPM datang lawat kawasan




 gambo senget. malas nak rotate.. hakhak.. ni kat booth pelancongan rasanya. akak ni pandai lukis gambar dengan menggunakan kopi jerk... hebait!


 baju pramugari Malindo Air.. seksi hoii.. kat tengah tu terbelah sampai atas.. hewhew..


 booth polis.. booth kitorang belakang ni ler...


 suasana kat luar hall... kat luar ni la depa buat air show.


 sekali je aku keluar tengok pertunjukan tu.. panasss hoii kat luar nih.


 sempat gak naik US Navy ni tengok ape ada kat dalam.. buruk je dalam die tapi canggih kot!


 Typhoon



ni masa show jupiter dari indon rasanya... ni je best shot aku dapat amik! guna henpon je pon. huhuh..


so far, new experience la bagi aku join LIMA nih.. best jugak tapi panasss... nasib ler kat dalam dewan pameran tu sejuk...


dan ni antara sebenier yang aku berjaya kutip kat booth² dalam pameran tuh.. huhuhu.... dapat pendrive 8gb 2 ketul. pastu kebanyakan booth kat situ bagi pen.. so belambak la pen aku kutip... buku nota pon banyak.. nasib la hadif.. conteng la sampai lebam.. huhuhu..



7 comments:

Nad MamaZN said...

Menarik gak ek
Kite xpenah pegi
Dpt bwk blk sebenier best tu hihi

Nana said...

amrul g lima gsk smgu
satu apa dia xkutip
haha
aku tgk ig ko banyak pen
aku tanya nape xbawa blk pen
malas dia jwb sebab dia jaga kt luo yg panas tu

Eyriqazz said...

wahh bestnya..harap2 one day dapatla pergi Lima Langkawi ni...

eima said...

gile besh klu aku dpt peluang gini pun syook ...

aku penah pegi kecik2 dulu .. cair tgk airforce army omputeh ... huahuahua ..kecik2 dulu la dah besar ni taste ai org melayu ...kiki

Nad MamaZN said...

Nak jwb komen: zoo negara kene bayo rm30
Mahai lagi huhu

lieyalatif said...

Wahhh byk suvinier...

Fadth Wan said...

meriah kot..