Berbaju Melayu di hari Rabu


lemau betui haini, dah nak kui 5 petang baru nak update lol... hewhew.... tunggu masa nak balik umah jer nih. tu bukak belog kejab. :b
.
 
 haini kat skool hadif ada buat sambutan hari guru. so cikgu suh semua pakai baju rayer.... huhuhu...ni baju raya taon lepas... baju raya taon ni dah bagitau haitu - tentulah kaler silver... :b



5 comments:

Nad MamaZN said...

Ensemmmmm!

Ena said...

Amboi ensemmmnyer...
Eh sama la ngan irfan.. sambutan hari guru pakai baju raya arini.. tp lupa nk snap pic dier..huhu..

Psssttt! Color tema baju rsys kita terbalik la... thn lepad grey.. thn ni.. oren. Hihihi...

mama lieyna said...

Encemnye hadif.. :-) mcm nk g sembahyang raya jer.. :-)

eima said...

tak senteng2 baju hadif tak membesar ke hadif ni ke mama die buat besar sgt bj tahun lepas ni ....siap bersampin ...hang mmg mamat jambu la pakai peach plak mmg sweet

MRS. K said...

eima ~ aku mmg beli saiz besar. hahaah