Tempah Seluar & Skirt Jeans di Medwan Jean's Pasar Baru Bandung



wokey... meh nak rekemen satu tempat kat Bandung yang korang boleh tempah seluar, skirt, jaket jeans. tempah seluar slack dan blazer pon boleh. dan tempahan korang akan siap dalam masa 1 hari sajok! best kan?? dah la murah pulak tu! bila dah siap, semua barang² korang akan dihantar terus ke hotel..
 
 Medwan Jean's Pasar Baru

asalnya officer aku mintak tolong tempahkan skirt jeans untuk dia.. before dis die penah tempah kat sini masa datang Bandung dulu. so aku ok je kan.. dah sampai kedai, laki dan adikku pon gediks nak tempah sama.. dah tu? benda murah kan??


 pilih je jenis kain yang kite nak. then ukur. harga untuk jeans skirt jenis kain kudroy tu dalam RM70. harga seluar jeans pon lebih kurang sama. hubbyku suka sangat. selesa katanya sebab ikut cutting badan kite kan?


 macam biasa mak aku jadi pemerhati je la.. tapi bila time beli telekung, kain sulam, kain batik.. hamboiii... tak cukup tangan nak pegang... ngeeee~


ni budak penjual sebenier kat situ... beli keychain je kat die.. ye la, asik mengekor je manjang... rimas mak!


7 comments:

Nana said...

HaaHa klw bc cite org g bandung sure ramai kata ramai peniaga mengekor jual brg2 smpai tpaksa bli

Nad MamaZN said...

Masuk dlm kedai jeans tu pun dia ikut?
Mak aihh rimas gak tu

:: Cik Viva :: said...

haha..sepesen je dgn penjaja keychain kat vietnam tu. Rimas betul..

Nieyl said...

wah!shopping sakan....

eima said...

nk tgk suar en K

Nafira usof said...

1 hari boleh siap??
cepatnye~ kalo tempah baju raya aci ke?? hahahaha

~aSHa~ said...

nanti nak p sana...sure blog ni jadi rujukan