Sabtu | Hari Prestasi Hadif | Makan-makan Alamanda



pagi semalam ada Hari Prestasi kt skool hadif. start pukul 9 smpai kui 12 tgh. weolls gerak dari umah dlm kui 11 camtu. saja pi lewat konon tak ramai orang la kan? nasib ler elok smpai kt kelas hadif tgk ada cikgu ida sensorang jer. terus je masuk takyah que. 

kelas hadif.... cikgu bagitau so far hadif belajar semua okey. cuma pemalu sikit dengan cikgu. klu suh baca tu alahaiiii.... slow sangat suaranya sampai kekadang cikgu kena letak telinga kt mulut hadif. muahahha.... klu dengan kengkawan bukan main lagi. lompat atas kerusi meja bagai. sabo je lerrr....

then lepas tu terus gerak alamanda nk carik makan. sbelum tu singgah GSC cari tiket wayang. tgk cite semua tak menawan kalbu. ada iron man 3 je yg macam best skit. tapi seat yang tinggal depan2 sajok. tiket utk malam pon sama. alahaiiii.... so, kami beli tiket iron man untuk hari ahad. dapat seat belakang sekali. puas hati.. mihahahaa

pastu singgah RASA - makan je kat situ... 

 
 sizzling for hubby


kueytiaw goreng aku share ngan hadif.


epal asamboi... sedap gilllsss


Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments:

Nad MamaZN said...

Sizzling tu nmpk menarik
Sedap x?

eima said...

budak baik l ahadif ni ... fahim pun slalu kena buli kat skool ... nk bls balik so not him la ....balik cite ngan mama je sekali tu balik hidung berdarah ...kena hempuk ngan pinggan ...huhu

Chekgu Azrine said...

Sizzling tu fav my ank2..suka sangat!!

Chekgu Azrine said...

Sizzling tu fav my ank2..suka sangat!!

Nana said...

Sedp gile tgk sizzling tu adeh kecur