Paddle pop, paddle pop super duper yummy!



balik keje semalam singgah kedai area umah nak beli ais krim.. sebab malam tu dah janji ngan hadif nak belikan die ais krim pelangi... sekali die ingat la pulak.. balik skool tu terus tuntut suh belikan airkrim pelangi.. huhuhu... 

sampai je kedai aku tengok aiskrim paddlepop ni tinggal satu jer..... adeh... cane nih? mak pon teringin jugak ais krim ni.. so, aku beli cornetto satu, padelpop satu...

masuk lam kete terus cakap kat hadif aiskrim pelangi tinggal satu jer... hadif makan cornetto yer... baby dalam perut ibu nak makan aiskrim pelangi laa.... main petik je nama baby. sian kt baby.. huhuuh... terus je hadif setuju.. mihahahaha....

dapat je masuk mulut... fuhhh... nikmat die tak terkata..

tapi kena share ngan hadif lah coz die tak abis pon makan cornetto tu.. nak berebut ngan ibu jugak padelpop nih... sobsss


4 comments:

Nad MamaZN said...

Kene share jugak ye hihi

Kite suka mat kool mat kool kawan ku
:)

eima said...

hahaha dasat betui selera mak buyung ni eskrem pun rebut ngan anak hahahah

HenRy LeE said...

uhuh....dah lama tak makan paddle pop ni! :)

Nafira usof said...

hehehehe.. nasib abg hadif setuju kongsi ais krem~ kalo x meleleh lah adik dia nanti~