Sepetang di Pantai Batu Burok, Kuala Terengganu



Kami bertolak ke Kuala Terengganu pada hari Ahad last week. sampai Batu Burok Beach Resort dalam pukul 2.30 petang. tak boleh nak cek in lagi coz bilik belum ready. dalam kui 3 lebih skit baru dapat masuk bilik. petang tu dalam kui 5 lebih keluar jenjalan kat tepi pantai. amik angin petang gitew... rasanya dah lama tak lepak² kat pantai. huhu..

Pantai Batu Burok ni one of the most famous beach kt KT lah. tapi pantai ni dah tak sesuai untuk mandi... kes mati lemas pun ada. so, kite just main air n telan angin je ler... selain tu aktiviti lain yang boleh buat kat sini - main ATV, naik kereta kuda, main layang², berkelah, etc.
wokey, layan je la gambar² yang aku snap ni eh.

sayang betui dah tak boleh mandi~


ahli rombongan


pakteh-makteh hadif pon nak lompat jugekk~ :b



my boy  :-)


skang ni klu snap gambo mesti nak depa tangan tuh.


hadif skang dah tak takut main air laut.. klu dulu mau nye menjerit. nak jijak pasir pon takot.



hamboi... santai nampak bang?


hadif and acu


model mangga :b


sukenye die..


pakteh-makteh-hadif


nak tayang muka mak segan.. membolat dengan jayanya... tayang pewut dah la yer.. 4 bulan sudeh. Alhamdulillah~


petang-petang kat pantai ni memang meriah.... ramai je orang datang riadah ngan family


ada jual layang² jugak.. pakteh ada belikan hadif layang² ni tapi sampai ke sudah tak main. huhuhu


nak naik kereta kuda pon boleh. tapi tak sure la berapa tambangnya... ala.. dekat je pon die pusing.. huhuhu..


dah penat telan angin, kite makan jagung bakar pulak kat playground area pantai nih. sambil tu dok perati gelagat orang... macam² ada... hewhew...


6 comments:

bunga_rose said...

jagung bakarrrr sedapnye...

weiiii tunjuk laaa gambor makyong penuh, rindu nk tengok makyong posing hiihhii..

deelira@deeliraz said...

sate ikan ko x mkn? kat situ kemain banyak org berniaga

Ena said...

ala kemain lg hadif posing.. suwet sungguh..

yeayyy!! pewut makyong dah membesar.. syoknya... daakan kita pulak... :)

eima said...

hadif dah macho la ko ... hihi

camno lagayanye muko makyong tu ek ... bolat penuh guana tu nk nengok ...

Nana said...

Dah nampak perut
Aku 4 bln xnampak lagi

Nory Zoulkefle said...

teringin plak nak naik kereta kuda tu...bolehh feeling ala-ala cinderella/..hhehe