Lunch di Warung Bunian~



Minggu last before puasa haitu sempat lunch dengan geng² opis kat Warung Bunian. dah banyak kali plan nak pegi tapi tak terpegi... penah call untuk booking dulu, lama dah.. call dalam kui 11 pagi camtu kot. tapi dah penuh yuolls... fully booked gitew. huhuuhhu.. giler kuat betul penangan warung bunian nih... so, nak tak nak sebelum puasa harus terjah jugak lah. kang kempunan. :b

warung ni just ada breakfast n lunch je yer.. aku penah pegi sarapan kat sini dgn hubby. boleh tengok entry nih. memang sedap nasi lemak n roti canai die... untuk lunch pulak tiap² hari menu bertukar. menu masakan kampung gitu. memang rasa macam mak² kite masak! mabeles!! harga adalah RM13/head.


macam kami pegi haitu ada udang galah masak lemak, ikan keli goreng, ayam berlada, sayur taugeh n sambal belacan. air pulak order satu jug jus asamboi.


udang galah ni paling best! 5 orang makan, setiap orang dapat la 2-3 ekor. ok la tu.


ikan keli goreng


ayam goreng berlada.

menu die memang macam menu kite masak kat umah kan? memang puas hati. lepas raya ni ingat nak terjah lagi. huwahuwahuwa....


4 comments:

Nad MamaZN said...

Perghhhhh! Sedapnya!!!!
Udang tu, udang tu...
Haha!

Kay, nape entry kluo 2x kat dashboard?

~aSHa~ said...

tempat nye kat mana?

kayyana said...

perghhhhhhhhhh.. patutla org nak booking aritu da full rupenya akak dah booking dulu.. cis.. hhaaha.. terliur jugaklah tgk gambo akak ni.. adoiiii...

bunga_rose said...

wei la udanggg pehhhhh