Gila Shopping Online!



Kegilaan soping online datang balik.... muahahaha... klu dulu aku gila soping kat thepoplook beli blouse n dress. pastu gila beli tudung paridah kat group FB... then bila dah pegnen kegilaan tu dah kureng dah... ingat dah stop la kan?

tapi since bulan Julai, gila tu dah datang balik! muahahaha... datang penyakit gila soping kat MPHOnline pulak.adehhh.... boleh kata dalam sebulan tu 2-3 kali jugak soping kat sini. skali beli bukan sebijik novel, tapi 2-3 bijik. huhuhu.. so dalam sebulan ada la 5-6 novel yang dirembat. nasib la mphonline slalu buat sale. jimat banyak dah kat situ dari beli kat kedai. dah skang ni aku jadi pengunjung setia mphonline dah. hari² nak datang melawat tgk novel² diskaun. tsktsk.

buku² terlaris ni dah selamat jadi koleksi. semuanya terbaik!!! sila beli!

dan sejak berjinak baca novel nih, aku dah ada pon penulis feberet aku. paling aku suka ofcoz Melur Jelita. terbaikkkk kot semua novel² dia. lain dari yang lain. bukan pasal cinta semata. then aku suka Evelyn Rose n Rin Ahmad. pagi tadi pon sempat beli novel lagi. minggu depan la kot sampai. huhuh..

p/s : cuti hujung minggu ni dah ada 2 novel untuk dikhatam. tak keluar rumah la nampaknya. huhuhu... lagi pon skang dah tak larat nak berjalan. malas! hari rabu haitu kua jugak la pegi Manjaku Bangi beli barang baby. klu ikut hati memang nak landing atas katil je manjang. huhuhu...



6 comments:

Nad MamaZN said...

Terbaekkk la!
Nnt sewakan novel ek
Hikhik

zety said...

mmg xde obat penyakit nih.kiuh3

Nafira usof said...

bagus2.. nanti anak pon suka membaca.. heehehe.
zura belom terjebak lagi dengan novel. x reti nak baca buku tebal2 nih~

wardah mustapa said...

Assalamualaikum..salam ziarah!!

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

eima said...

Nanti hadif pun minat baca buku..die tgk ibu bc buku...cam aku kami minat games sbb mak die kaki main games...rosak

eima said...

Nanti hadif pun minat baca buku..die tgk ibu bc buku...cam aku kami minat games sbb mak die kaki main games...rosak