Beg Tarik Comel Kaler Kebaboom!



Kalau pegi Langkawi, tak sah la klu beg tak beranak kan? pegi 2 beg jer, balik tu tetiba dah 4 beg. mihmihmih... klu naik flight tu sila la bayar lebih untuk luggage ye. komfem terlebih sopim punya! aku haitu beli baggage 15kg jer.. konon taknak beli pape la kan? tapi... amik kau! 1 beg besau isi baju jer dah 13kg... terpaksa angkut 4 bijik beg naik atas. dengan set pinggan mak mertua aku lagi.. pastu dah la naik erl kan? bertabah je la masa tu.... 

wokey... jom sambung pasal beg cantik gojes ni... wajib usha beg kalau pegi Haji Ismail Group. Kompleks HIG dah bukak yer... lagi selesa sopim kat situ.. besau sikit..

cantik kan kaler beg nih? soft kaler. aku suka!!! harga dia klu tak silap RM59 kot!


tapi saiz kecik comei je la.. sesuai untuk anak² kite jer..


time ni hadif dah teruja mintak beg seketul utk dia... hamboi... nak ada travelling bag sendiri tu!


pikir punya pikir akhirnya beli jugak seketul untuk dia.. beli kaler merah... beg ni beli kat tingkat atas. kat tingkat bawah takde kaler ni.... 

bukan main hepy lagi hadif tau! siap angkat lagi beg tu takmau guna roda. takut kotor n rosak katanya... apa pon anak gumbira, ibu bahagia.... :p


7 comments:

Shark Kay said...

mmg nampk comel warna beg tue.
kiut jugak kalau tgk budak2 bawa nie.

Chekgu Azrine said...

Murahla..cantik beg hadiff..

:: Cik Viva :: said...

lawanya troli bag gitu..konfem lah beranak jugak bag klau rega murah camtu..

Cik Jue said...

comelnya...
geram tengok tak sabr nak pergi gak tahun depan nie

eima said...

hadif nk bw beg sendrik ke... ringan tugas ibu awak hihi

aku je dok blk pi mai pi mai seklai tak penah pi beli beg lagi ... nanti nk travel obersi br nk beli ser

Lea IsNawi said...

Comel gile beg beg dia

mama bella said...

laaa patut la kitorang cari color merah tak de kat atas rupanya hahaha adoiii nyesal tak tnya aritu tak de rezeki la tu :p