Her First Time~



Masa kat Langkawi aku stay kat Federal Villa. biasa la hotel gomen, murah sikit. tapi aku tak dapat la harga RM55/77 tuh.. yang tu kan kena book awal giler. aku book 2 minggu sebelum pegi. so dapat harga RM160/nite. booking terus kat Holiday Villa... saja pilih hotel nih. masuk ni dah 3 kali stay sini. aku suka jer sebab belakang hotel ada Pantai Tengah. memang tujuan nak bawak cik hessa jejak pasir pantai tu.... ngeee~

her first step pijak pasir pantai....


dah start kegelian... kikiki


masa ni dah mengamuk suh dukung... geli kot ngan pasir tu. sama cam abam hadif dulu. hehehe


langkawi skang musim hujan... pagi petang hujan.... susah nak bajet keluar berjalan. huhuuh....


antu air.. dulu bukan main penakut lagi...


 adik manisssss...... tengok jer ke??


mek ni tak takut air macam abam dia kecik² dulu.... letak kaki dia kat air laut tu bukan main suka lagi....


ni dah pindah masuk pool pulak.... suka la dua badik nih... 


adik manisss dah penat main air.. itu pon paksa rela je muka bila aku bawak naik. huhuhuh...


sampai kecut² kaki tangan semua....

ok. bye. :p

1 comment:

Nafira usof said...

Alahaiiii.. kiutnye gambar Hessa tepi pantai pakai pempes jer tuh. tomey sangat2!!

Hah..tudiaa.. sampai kecut2 tangan.
betol2 berendam nih. hehehe