OOTD Raya Haji~



Selamat Pagi semuaaaaaa.............

ada yang cuti raya lagi ker? aku raya kat sini jer... pagi raya baru balik umah mertua kat Gombak. then balik umah makteh kat Sungai Merab. menu kat sini cam biasa nasi impit + kuah lodeh + kuah kacang + rendang daging... 

rindunya rendang ayam mak!!!!!

tapi nasib ler semalam adik aku yang balik raya kt kampung tapawkan nasi ayam + daging kicap! tak dapat rendang ayam pon takpe, asal dapat rasa masakan mak!


kami punya OOTD Raya Haji... 

baju raya tu aku beli kat poplook.com. masa aku beli last week time tu ada cybersale. memang diskaun sampai 60%. dapat RM52.++ jer....

 
tadi tengok kat poplook ada sale jugak. tapi mahaiiii ohhhh... aku punya harga boleh beli dua lai. ngeeee~ jimat banyak duit mak! tenkiu poplook. lain kali buat sale lagi. miaahahaha.



7 comments:

Nazlee Ismail PCL said...

baru 1st time masuk website poplook.com, ..boleh rekemen pd isteri. tq.

syawalsimpsons said...

cantik baju ni, kena ngan akak

Chekgu Azrine said...

Sis beli saiz apa..selalu blurr bab size kalau nk beli baju online..huhu..

Miz Eija said...

i da start keje hari nie.. lemau sangat rasa byk makan daging hihi :) nice baju raya

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

Chekgu Azrine ~ slalu beli L jer. M tak muat kat dada. miahahaha

Nieyl said...

wah...cantik jugak...:)

ayu Ismail said...

cantiknya..kalau akak mesti xde size huhu