Saya Jual EPHYRA



Assalamualaikum....

Alhamdulillah... baru nak belajar berniaga kecil-kecilan. dah sah jadi Authorised EPHYRA dealer (Putrajaya). So, sesape nak beli Ephyra, do contact me okey. warga Putrajaya nanti kite COD je erk sambil berkenalan. ngeee~










ephyra ni rasa oren ok. sedaaaap sangat!!!



12 comments:

yang baik Ishak said...

wah... patutlah dah semakin cantik dan berseri sekarang ... tahniah !!!

Nys Anis said...

Best ke epyra ni.. Boleh la nanti2 cuba

lieyalatif said...

tahniah2!!

moga terus sukses ....amin

Nafira usof said...

selalu gak dgr pasal ephyra nih.
ramai yg kata bagus. tapi x pernah cuba lagi lah setakat nih.

psstt.. pasal rental agreement in english tuh pon boleh search kat tenet.. banyakkkk sangat sample.. sampai pening lah nak pilih. pastu kena baca satu2 agar kena dgn kondisi yg kita nak. Zura pakai in malay sbb nak suh 2 2 belah pihak mudah paham. lagi pon penyewa pon malay jugak.. hehehehehe.

Nieyl said...

berseri2 gitu...
ephyra rahsianya yea...:)

Nooriah Abdullah said...

kaknoor jenjlan singgah follow sini baca kehebatan ephyra

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
semoga maju jaya & murah rezeki AMIN

~aSHa~ said...

semoga terus maju dalam business...

mmg nampak glowing sangat

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

SEINDAH SENYUMAN said...

singgah sebentar

sue sue said...

produk yang semakin hot sekarang ni kan...alhamdulillah...tak salah berniaga nak tambah pendapatn keluarga kan... :)

singgah blogwalking! salam ramadhan :)

kayyana said...

semoga bisnes makin sukses ye kak...