Lawatan ke KLIA2 sambil Cuci Mata~



throwback citer bulan 12 taon lepas... takde la lama sangat kan? cite bulan 10 taon lepas masa pegi langkawi, pegi penang pon tak sempat nak cover lagi.. huhuhu...

nama je keje DCA kan? tapi ada lagi kengkawan yang tak penah naik control tower. so, sebab ada yang requested maka kami pon arrangekan lawatan untuk naik tower sambil melawat KLIA2.. klu korang nak melawat KLIA2 boleh la buat surat kepada MAB. nanti dorang arrangekan lawatan.

kami² jer yang ikut rombongan tu.. gadis² Sektor Trafik Udara..


atas tower.... selpie tak ajak aku skali. hampesss... :p

lepas melawat tower, kami ke KLIA2 pulak... kat sana dah ada orang MAB tunggu untuk bawak kami melawat satu KLIA2. aku dah 3 kali kot pegi KLIA2. so takde la jakun sangat cam kengkawan yang tak penah sampai... mihmihmih...

KLIA2 ni sangat besarrrrr.... penat kaki mak berjalan.

ni tengah dengar taklimat dari MAB. then dia bawak kami amik visitor pas kat VIP Lounges. sambung lagi taklimat dalam tu. die cite pasal sejarah klia2 nih... lounges dia cantikkkk gila yuolls.... sayang gambo terdelete pulak.. adeh.... masa kami pegi tu ada Dato Jimmy Choo tengah lepak dalam tu...


lepas tu sambung pusing² dalam KLIA2 pulak. oleh sebab ada ahli rombongan yang injured kaki, maka merasa la kami naik benda alah nih pusing² dalam tu. ngeeee~


kami dibawa melawat ke KLIA 2 International Departure Hall. memang cantikkkk gila... luas pulak tu. berbeza betui dengan LCCT yang macam pasar borong tu.... merasa jugak masuk sini... nak pegi melancong obersi takde plan lagi taon ni. huhuhu...


butik henbeg kiri-kanan yuollls.... memang best sambil² tunggu flight cuci mata dalam nih.. huhuuh..

setel je lawatan kami ke sopim kompleks KLIA2.. dah usha nak beli kasut jelly bunny. tapi takde saiz pulak... adeh.... 


5 comments:

eima said...

waktu aku pi vietnam ari tu .... penat jg la menapak ....
tak de travelator ke hape tah panggil yg cam escalator tu ...
kerusi pun tak byk ,...ingat nk review tapi mls la plak ... sbb dah ramai yang dah penah pi ke KLIA2 dah ... heheheh

syawalsimpsons said...

tak penah sampai sini lagi

Nad MamaZN said...

letih woo jalan kat sini.. huhu

Lynn Hamzah said...

wow...bestnyer...bila la leh sampai ek...

Chekgu Azrine said...

Bilala dapat nk melawat nih..huhu