Shop Lyna : Seluar Jeans Murah di Vietnam



Kalau pergi Ho Chi Minh, wajib singgah tau Kedai Jeans Lyna nih. Recommended by Mazidul Akmal Sidek. tengok atas tu, ada gambo tuan kedai dengan Mazidul.

Shop Lyna ni bukak tiap² malam kat Pasar Malam Ben Thanh. Jeans di murah² je weh. harga start RM30-RM80 ikut jenis n kualiti. kain² dia import dari US n jahit kat Vietnam.


orang mesia memang slalu terjah sini... tu akak tudung itam tu dah berapa kali mai vietnam. memang wajib singgah sini beli jeans utk suami n anak². selain jeans, seluar dockers pon ada jual jugak.


ni jeans yang aku beli kat kedai Lyna tu... RM40 jer. tapi sedap gila pakai. selesa amat! kain dia best. laki aku borong 5 helai seluar ko! tsk tsk... sekali-sekala katanya, bukan selalu datang.

aku punya OOTD dari kepala sampai kaki dari Vietnam yer... instant shawl neelopak tu best sangat! harga RM16 jer kat Vietnam. nyesal tak beli banyak. baju & jeans dari pasar malam ben thanh. hadif pon sama. baju & seluar beli kat pasar malam jugak! brand polo n burberry. bukan ori la ofkos tapi kain dia lawa weh. nampak la kualiti dia.

sekian. :p

5 comments:

syawalsimpsons said...

berbaloi kalo beli banyak kalo selesa kan kakak

Falsya said...

murahnyeeee...okayh, pasnie kalau sesat kat vietnam boleh terjah kedai jeans tuh..

Chekgu Azrine said...

kalau gi sana kena sedia duit jelakan...hehehehe...bestnya..bila la dapat pegi

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
murah gilos tudung neelopak yer :)

mOmma AREIQ said...

Bad experience with lyna.. awal2 beli kemain entertaint.. pastu suh try kt hotel.. esok dtg semula sbb xmuat semua size xde.. layan acuh x acuh je.. ermm