Baju Raya???? Siaaaaaaaaappppp! HA HA HA



Pagi semalam Poplook.com launch baju baru bertemakan weddings & celebrations. so banyak la baju² design baru yang die keluarkan... aku skang gila poplook kids jer... haitu dah beli hayfa dress untuk hessa, semalam beli 2 lagi dress untuk pakai masa kenduri paklang hessa bulan depan n satu lagi simpan untuk raya. ngeeee~~

 
hayfa dress - pakai masa paklang hessa menikah bulan lepas. tema pepel


untuk wedding paklang bulan depan tema mint-green-peach.. so, dah selamat belikan hessa dress kaler peach tu.... untuk raya pulak, cer teka kaler apa??? taon ni takde baju kurung yer hessa. baju lengan pendek jer, so tak payah susah² nak lipat lengan masa nak makan ketupat rendang. muahahaha..

kat poplook ni kena beli cepat kalau tidak cepat sold out n habis saiz . tu yang kalut jer aku beli semalam. pastu dok dendiam. mihmihmih...


baju raya mak pon beli kat sini jugak! pastel kaler gitewwww..... simple jer. plain. taon ni takyah nak blinkblink sangat la. GST! GST! kaitan??? hahahaha....


masa kat vietnam pon dah sakan borong baju-bajan budak² nih. murah² yuolls... beli kat Saigon Square. brand gap, zara, old navy.... semua murah... tshirt budak dalam RM8-10. seluar jeans paling mahai pon RM25 camtu.. tapi kena pandai tawar n pilih kedai la... susah jugak nak carik yang harga murah!

Persiapan RAYA???
Hampir Setel!!!!

muahahahahahaha....

p.s PUASA. PUASA. PUASA



5 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

tengok kat poplook memang cantik² kan..boleh beli dengn mak sekali..wah..senang la kalau baju raya dah siap

Nad MamaZN said...

mak soping baju anak sket2 je dulu huhu.. baju melayu n kurung blumz kasual ada la sket.. baju mak plak kene tggu pas bersalin la nmpk gayanya uwaaa

Falsya said...

astaga..nape comellllllll sgt nie....

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam,
waaaaaaaaaaaaaa
kedebance uols
iols jaaaaaaaaaaaaaaaa tak beli2 lagi sob3

eima said...

saigon square ... gile lah ... tahun lepas bj raya anak2 mmg dr situ keh keh .. tahun ni jawabnye kena bersesak lagi la kui kui