Legoland 2.0



bila laaaa nak update percutian ke Legoland 2.0 nih???

rasanya ramai geng² blogger yang dah jarang² update belog.. rumah penuh bersarang bertahun-tahun pon ado. sebenonye, banyak jer benda nak up, tapi malassss nak menaip kan? haih.. rindunya zaman gila blogging dulu kan? satu hari 3-4 cerita nak up! siap bersusun dah entry. tunggu turn nak publish jer. :p


ok la. mak belanja satu gambar kat legoland! :p

masa pegi 2012 dulu, tak sempat nak naik nih. orang ramai beratur. lagi pon Mr. K ni jenis gayat. aku ok jer, tapi takde kawan nak naik, so diam je la.. hadif pon tak cukup ketinggian lagi nak naik.

tapi masa pegi haitu, berkobar² nau si hadif.. semua ride dia naik. ride gila babeng ni 2 kali dia ulang tau! sekali dengan aku, lagi sekali apak die pulak kena paksa teman. kali ke-3, udah² ler tu.. tak lalu mak nak naik lagi.. rasa nak muntah! cukop la sekali merasa. ride gini budak² takleh naik sorang, memang kena ada peneman... 

ok. tu jer.. bubye. selamat berweekend!




3 comments:

mama tisya said...

kita dlu pegi naik jugak yg ni..best..tisya nk naik gk tp tk cukup lg ketinggian...so mak die la naik dlu hehe...mmg byk entry cuti2 tp tkde ms nk mengarang..dk dlm draf je...tp akn update juga cuma tktau bila hehe

eima said...

ok aku nk repeat ni .. sbb dah dpt tiket free for kids tgu aku review je cam nek dpt tiket kids go free tu .....

Nad MamaZN said...

kami x sampai lg legoland ni huhu

kannnn.. klu dulu sehari 3-4 entry.. skrg ni seminggu skali jek haha!