Padi House, Galleria Putrajaya



Makan-makan sempena hari gaji bulan lepas~

Selalu makan beradab camni kat opis jerk time sarap n lunch... tapi oleh sebab baru jer gaji, decided makan kat luar. bohsan pulak hari² beli kat kafe bawah tu... asyik lauk itu-ituuuuu ajerrr... takde tukau menu pon :p

oleh sebab Padi House ni sebelah je ngan opis, maka berdondon² la kite ke situ... jalan ramai-ramai pegang tangan lintas jalan... dah ler kete banyak!

selalu jugak makan kat Padi nih... agak² rasa duit lebih makan la kat sini. harga dia ok la, murah dari secret recipe. sepinggan boleh dapat dalam RM10.90 gitew.... pastu order air masak sudeh :p

ahli rombongan... makan ramai², bayar sorang-sorang hokey


antara menu yang diorder di hari kejadian.. nama menu tak ingat. tengok gambo je la ek








food kat sini ok. sedap. kalau ramai orang memang servis lembab sikit lah... kena banyak bersabau. huhuhu..

esok gaji. yeay!! ke mana pulak kiter????



4 comments:

eima said...

padi cyber sama ke ngan gelleria tu ...aku yg kat cyber tu dulu penah la mkn .... aku sukaapple aloevera die.....

gigih ko snap satu gamabr pinggan org ,....hehehe

Chekgu Azrine said...

terliur tgk kabonara tuh

Lea Ismail said...

nampak kuning telur pun nampak sedap k. tapi xleh makan selalu. huhuhu

mama tisya said...

laparr plak tgk menu2 ni...dh la tekak tk baik lg