Cheque ke-15 Nuffnang



Tinggal kejab entry cuti-cuti Perth.. draf dah siap skit², just nak kena carik info dulu. kang salah info, ku beri ajaran sesat plak. ngehngeh.. so, esok je la aku post yerk.. ni nak up duit nuffnang jab. cek ni dapat semalam.. pagi tadi dah selamat pi masok bank.. ngeeee~ 

Alhamdulillah... tengkiu nanang! i lap u...

200 lebih jugak... boleh buat topup².. tapi nak beli ape yerk??


kat FB group preloved stroller tadi ada orang up KC nih... ikea tengah sale tu. murah dari normal price.. cam nak beli ni jer untuk kakngah hessa?? :p




4 comments:

Nad MamaZN said...

syioknyaa...!
kite punya cek x sampai2 xtau posmen pos ke mana huhu.. alamat btul dah

Chekgu Azrine said...

Akk punya nuffnang asyik bad request je bila bukak...bkk pakai hp or pc pun sama je..kenapa ye

C i k R e n e x said...

Bestnyaaa..sy punye xnaik2 sbb jrg update.hikhik

eima said...

tahniah ... ni menan punya ke kc tu ....
mcm besar je .... tp mcm best je