Percutian ke Perth, WA Day 2 - Check-Out from Park Avenue Holiday Units Albany

Day 2 - Sabtu, 27 Februari 2016

Selamat Pagi Isnin~ Lemau skit haini, tapi hati penuh bunga sebab incik suami dah balik dari Guangzhou... baru amik kat ERL tadi... dah anto die balik dah.. mood tak menyabau nak balik petang kang, nak selongkar beg besau die baru beli.. agak² apa la sebeniers suami beli untuk kami yek. ngeee ♥

so, kite sambung balik la yek citer Percutian kami di Albany & Perth... tapi entry ni just nak tepek gambo gedik² kat depan hotel jerk.. hehehe... next entry baru cite pasal next destination yaa....

tapi sebelum tu, nak tunjuk korang route yang weolls lalu sepanjang percutian nih~


dari Perth Airport ---> Albany - 4 jam 30 minit
dari Albany ---> Valley of the Giants - 1 jam 30 minit
dari Valley of the Giants ---> Busselton Jetty - 3 jam 10 minit
Busselton Jetty ---> Perth City - 2 jam 30 minit

memang phheewwww route die.. kena bertabah dok lam kereta dengan anak² kecik yang dok cranky sentiasa.... sabar... nak makan angin sangat khen? :p

wokey... jom layan gambo² nih.. snap lepas check-out hotel... saje snap untuk kenangan. bila entah boleh mai lagi kan?

hotel ni rate dalam 3.5 star..

alamat :
Park Avenue Holiday Units
13 Golf Links Rd, Middleton Beach WA 6330, Australia
http://www.parkavenueholidayunits.com.au/
E-mail enquiries@parkavenueholidayunits.com.au
E-mail bookings@parkavenueholidayunits.com.au


Park Avenue Holiday Units is a TOTAL NON SMOKING PROPERTY

tak kasi can langsung mak nak bergedix... mek hessa lately memang sangat-sangat merap. nak melekat jerk.. mak nak rehat² atas katil sambil golek² pon die tak kasi... sabauuu je ler..

ye la... jom melekat sama²...

masa kami pegi tu penghujung musim panas dah... tapi kat Albany ni cuaca die sejukkk... tak panas pon. kat Perth memang terasa panas. sama cam mesia...

suasana kat sana memang tenang jerkk... camne nak cakap ek? korang kena datang n rasai sendiri lah... 

yes.. kandungan ketiga ni mak memang mengembang dengan jayanya...

kembang semangkuk! :p

die pon nak jugek.... 

bubye Park Avenue Holiday Units. bubye Albany - umur panjang, duit penuh poket kite jumpa lagi~~

oh, rate hotel ni untuk apartment 3 bilik RM660/nite



3 comments:

eima said...

AAH MMG BULAT LA WEI .... TP COMEY ....

syoknye pi berjalan ... kenas rajin kumpul duit ni nk berjln jauh2 cam ni

Chekgu Azrine said...

Takpe..kembang buatan orang...hahahaha
Tp cntiknya sis..comel...
Akk dh takdela nk merasa dah cmni..
Kilang dh stop produksi...kehkeh

Lea Ismail said...

comel je mak yong....