Biskut Viral ~ Gery Saluut Malkist




Akhirrnya.... dapat jugak makan biskut viral ni... my abang & family pegi bercuti kat Jakarta, so ku kirim biskut ni kat dorang. ngeeee~

slalu tengok kawan² dok update kat facebook makan biskut ni. dalam hati dok tertanya sedap sangat ker? sebab tengok gambo macam biskut 4 segi tu je kan? nak jugak rasa...

 Biskut Gery ni biskut paling popular kat Sabah dan Sarawak dan skang tengah viral kat Semenanjung Malaysia. biskut ni ada 2 jenis - salut coklat dan keju. harga biasa 1 Pek: RM4.50. ada yang jual lagi murah, ada yang lagi mahaii!! pepandai la carik. huhu.

review biskut?
bagi aku, rasa dia biasa je kot! takde wow pon. sekali rasa cukup lah. takde nak makan lagi. 
ok bye. :p





5 comments:

Nieyl said...

nieyl pun dah try dah biskut nie...
btl sekali makan je..xde rasa nak lagi..huhu...

shahdiana said...

HAAH...BTOI...BTOI...BTOI....MACAM BISKUT 4 SEGI BOH COKLAT N CHEESE...TAKDALAH HAVOC MANA PUN...CUMA DAH JADI VIRAL..MEMANG FEMES LA PUN...

deelira@deeliraz said...

ye betoi.. sekali makan.. ok bye

eima said...

hahaha kat belah sini jual harga RM4.00-RM5.00 sepek
aku kirim kat mil beli kat miri dlm RM2.99 gitu ...
mkn kering gitu mmg tak sedap tp klu cicah ngan air bersusu mcm nescafe ke ... milo ke ... teh o pun sedap ....

dia punya cheese tu baru terasa ...sedap juga sebenarnya .... cuma taks edap dimakan kering mcm tu ....cer try

kat rumah aku dah tamat riwayat lebih dr 10 pek dah kot ....
tiap kali ada yg ke miri kami pesan ....

nurul atiqah said...

Boleh tw kt mne kedai ny? Fmly sy holiday kt jakarta hrini.. Ingt nk borong..heheh