Kemaruk BONDS la pulak #bondslover


Last update belog sebulan yang lepas... hohoho.. sabau je laa... ingatkan bila ada baby baru, rajin la sikit update progress cik Haura, tapi hampeh je mak die ni... pemalas betui nak update skang ni. heh!

Haura pon dah masuk umur 6 bulan, Februari ni... dah start makan. membesar dengan jayanya skang ni... ngeeee~

tapi haini mak nak share hobi baru mak! mak dah addicted ngan brand BONDS nih. comelss sangat baju² dia.. mcm lawa je bila cik haura pakai. kain selesa, corak pon meletops! 

Bila dah terjebak kat group FB Bonds, mula la mata mak ni merambang. adesss. terbang duit. sabau je laa... tapi tak pe, sebab baju bonds ni laku je kalau preloved. ngeeee~

sale! tapi last week sale up to 40%. memang merambang habisss!


corak pisang ni sangat la comel! blom pakai lagi sebab mak blom basuh. heh.


Tutu dress baru je rasmi sabtu lepas masa majlis adik aku tunang. comelss sangat tutu n haura. ngeee~


kiwi


dondon-dondon ngan kangah~


starry night lilac

ada lagi 3 helai dok tunggu. ETA minggu ni, tak sabarrrr :p


2 comments:

mummy_ayu said...

comei nya.....tumpang order la..utk bakal anak buah baru... he he

Sara Amelia said...

Kawan2 mak2 saya pun dah kemaruk bonds ni!


http://revampwithsara.blogspot.my/