Glory Beach PD

 .
.
cuti-cuti ini adalah secara free dan kebetulan....
.

glory beach resort, port dickson
.

cerita dah lama sbenanye..takde la lame sgt
kejadian minggu lepas
oleh sebab blog tak berupdate
aku letak la jugak entry ni.. heheee..
dalam pukul 8.30 malam, dapat call dari MIL
cakap ada bilik kosong kat glory
mak metua & adik ipar (maksu hadif) g jenjalan PD
act dorang nak bilik je, tapi bilik dah full la pulak
tinggal apartment 3 bilik
rembat je la, salah sniri kan tak book awal
apartment 3 bilik adalah mahal okey!!
weekend lak tu..


aku on je.. sebab free kan.. heheeee..
aku g nilai amik makteh hadif dulu
then baru gerak ke PD
sampai PD dalam kui 11.00 malam
hadif pon siap lentok baikk punya
tapi sampai bilik, hadif takleh tido la
maksu die ajak main² lak, dalam kui 1 camtu baru hadif dapat tido..
cian anak ibu kena buli ngan maksu..


so, layan gambo je la yea.. takde cite best pon..
cuma ralat skit takleh mandi laut kat tepi hotel
coz air laut yg sangat kotor...
dan orang sangat la ramai kat pool cam semut..
sekian..
.


.

5 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

best nyer jalan2.....

Zetty84 said...

Wah...bestnyer g PD...
Suka tgk pict. hadif n mr. k kat tepi sampan tu...
mcm model la pulok...!!!

MY HEART said...

Bestnyer ge jejalan..
K dulu dak umah azura kan??
Apsal masa kak ryn ge sana tak nampak pun ko. Dulu selalu gak lepak ngan azura.. hehehe

mrs. k said...

yanie - memang best!!

zatty - hehee.. ye ke?

my heart - yup.. serumah.. tapi skejab je

mummysyafie said...

benda free mmg best kan? lenkali ada benda free kasi kat akak sekali

:)