cadangan plzz... utk family day

.
opis saya nak buat family day, 1 day only
cadangan tempat belom ada lagi
so, nak mintak u all bagi cadangan tempat² yang sesuai buat family day utk 1 hari sahaja
u all mesti pernah buat kan family day opis kan
tempat adalah di sekitar lembah Klang, yang dekat² sudah...
just buat game, makan², kasi hadiah... itu jer.. nama pon 1 hari kan

TQ all... muaahhhh
.
.

14 comments:

Aleyn said...

Saya sadangkan buat kat Wet world...

LeEyA said...

bukit cerakah?

Misbehave said...

sunway lagoon, bkt tinggi pon ok :)

juz col dorang, mereka akan sedia membantu. hehe.

n@m@n said...

salam

buat je area putrajaya ni..bnyk tmpt menarik yg org xpnh jejak..

yg penting aktiviti pengisian compared to place

[-suziey-] said...

buat kt FRIM kepong pn ok..xpun bukit kiara yg dkt sebelah equstrian (btl ke eja ni..ala yg tpt naik kuda tu:D)..

Rozy said...

saya pernah organize family day.. total turn up almost 5000 org..maklumlahh family day kilang..
tp senang sebab saya liase dengan event management wat kat lake garden.. best!!

Dee said...

lake garden pun ok, titiwangsa ke..tmn metropolitan eh kt kepong tu yg ptg2 org ada main layang2..tp situ ptg2 ramai orglah..

hajarus said...

hajar cadangkan wat kat sunway lagoon la... eh tpkan xker dah kuar dr area ... hehehe...

Ena said...

Tahun lepas kementerian ena keje ni pnh gak wat family day 4 1 day.. ms tu buat kat Institut Kraftangan di Rawang, Selangor.. ok juga tempat tu..
x pun dekat Hulu Langat.. Agro Resort aper ntah.. tp lebih kurg la tu namenye.. best juge kat situ..

CuTeMiUt78 said...

eemmmmm mungkin blh di pakai cadangan2 diaorg tu.. cam kita ni bukan setakat luar daerah.. luar negeri lagi.. so tk dpt la nak memberi cadangan

ummiaqeef said...

desa waterpark..hehe..

Dee said...

eh..lg satu FRIM pun ok gak..nature n ada sungai yg cetek..budak2 leh mandi..

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

opis nisa penah buat kat wetworld shal alam.. besttt! permainan wetworld hostkan. bestt sngt!! leh mandi manda lagikk... hihihi

lovelywa said...

sunway lagoon arr..besh pe..

bile la aku nk sampai nih?? nantilahh, one fine day..heheh