maksu hadif yang baik hati lagi pemurah....

.

ini maksu hadif... namanya aisyah amani. umur 12 tahun. baru je masuk darjah 6... maksu hadif ni pemurah tau... banyak duit pulak tu! pantang kalau ikut mak ayah pi giant ke, care4 ke, mesti nak beli baju untuk hadif... sayang sangat die kat hadif.
.
meh tengok ape baju terbaru yang die beli....

.
maksu beli hadif jeans & baju saiz budak 2 tahun... besar, hadif tak boleh pakai lagi... so, simpan je la dalam almari...
.
ada lagi maksu kasi kat hadif....
.
.
baju ni cantik.... tapi still tak muat jugak... nak tau saiz brapa?


.
.
.
.
meh kita zoom skit even agak blur.... huhuhuhu....


maksu beli saiz 6 mean untuk budak umur 6 tahun...!! adoiii... maksu...maksu... kalau macam ni, tunggu hadif tadika la baru boleh pakai....
.
.

4 comments:

~Zetty84~ said...

hihi...besarnyer..!!!
tak pe, nanti2 leh pakai kan...
mmg dia cayunk sungguh kat hadif nih...
aunty pun cayunk hadif jugak...!!!
muah2x... (",)

Me_Lina said...

hehhehe kelakar la... tp best... maksu hadif mmg baik hati... murah rezeki hadif... walaupun lama lg leh pakai... heheheh...

Jiey^Mien said...

hehhehe..
maksu tak biasa lagi tu..
lama2 terror ah..
=)

~aSHa~ said...

walau besar ...tapi design nye nice..pandai gak tu..