lelaki di Malaysia lebih hensem dari mat bangla


ya...ya.... betul 101%.. sebab itu saya kawin dengan lelaki melayu malaysia dan bukan mat bangla! huhuuhu...tapi kenapa ada jugak awek yang sengal memilih mat bangla ini sebagai teman hidup?? iskk..isk... takde masalah cari masalah... mungkin sebab hidung mat bangla lebih terpacak! mihahaha.....


kat facebook ada group 'lelaki di malaysia lebih hensem daripada mat bangla'... saya sudah kasi 'LIKE' sama ini group...hahahaha... tapi kenapa faizal tahir sebagai cover profilenya? adakah beliau sebagai lambang lelaki hensem di malaysia? bagi saya dia tak hensem, tapi macho dan manis mungkin! hahahahaa...mungkin boleh ditukar kepada muka 'adnan sempit'...hahhaa...nyway, lu pikir la sendiri...




6 comments:

mamaaerish : said...

jgn la kiter carik mslh dgn diorg nih... gatal... ( yg eb pernah jumper la...eeeee x suker la)

Siti said...

adoiii...siti pun tak suka lelaki bangla..gatal tau dirog ni..huhu

Misbehave said...

of coz!!!

tp tengok taste masing2 gak, mcm i mmg suka muka melayu.tp ada gak yg suka muka ala2 hindustan..hehehe.

aYu said...

ha? bangla..
xlalu la..

[-suziey-] said...

erkk aah nape FT jadi profile pic..tp dia mgm sweet pn..ekeekek:p

beba said...

setuju2..takde la ensem sgt bangla2 tu..maybe sbb not my taste kot..haha..saya minat takuya kimura..tp end up ngan mamat irranun (org sabah..huu..)..haha..

tp saya suke FT tu..suara mmg mantop..setuju gak la part macho and manis tu..hehe

tapi imho..artis2 kat malaysia ni cam takde plak yg bule dikategorikan as hensem ni...tp kalau jalan2 kat shopping mall tu kadang2 ada gak la yg nampak cam hensem2 neh..still depend on taste masing2 gak kan.. :D