tukar profesion pulak!



semalam tengah tunggu Mr. K amik saya kat opis, lepak lam bilik my officer... tetiba beliau ajak buat bisnes, online bisnes!!! wahhh,... teruja di situ! tapi belum fikir lagi nak buat bisnes pe? baju baby ke? tudung & shawl ke? kuih-muih ker? ermmm.....


bisnes ape ek yang laku dan hot di pasaran online skang? kalau buat online bisnes kena ada lesen meniaga ker? kekekeke.....




p/s ~ eh u all, kalau nanti i berbisnes, korang serbu kedai i tau.. hehehehe


10 comments:

eima said...

ok la tuh .. nanti ko bg rega cun² punya kat aku ..

[-suziey-] said...

waaa bisnes online plak..ok nnti kita pakat serbu ramai2:p

ratna said...

jgn buat bisness yg tgh hot & laku sbb ramai yang dah buat so itu pesaing. cuba buat bisness yg lain dari yg lain.. renung2 kannn.. hik hik..

Siti said...

suka..siti suka beli baju tuk anak2 online..letak harga best2 sikit..sure siti serbu..hehe

ann @ hatiberbunga said...

hehe.. harus ku serbu nanti. tunggu..!! ;)

Ena said...

Jom pakat serbu!!.. tapi.. lom jumpe lagi yeh!.. hoho..

mamaaerish : said...

leh jer... bagi diskaun eh?... hik3

MRS. K said...

tenkiu all bagi sapot!! muuaahhh

eima said...

dah ade idea nk jual pe ??

beba said...

wah..nak bisnes online..dah ade idea ke? sy ni dok sabah so cuba jual barang sabah jek laa..baru nak belajar2 lagi pasal online business ni..blom maju lagi..merayap2 lagi..hehehe..rajin2 mrs.k datang la jenguk, ada pearl and crystal accessories ni..

http://sabahaccessories.com