pukul 3 petang


dah petang-petang baru boleh update blog... dari pagi buat kerja rumah non-stop.... vacum dan mop lantai, basuh bilik air, lipat baju yang berbakul tak berlipat...

masak lunch pun lambat lam kui 12 baru nak start masak... hadif pulak hari ni moody jer... asik nak melalak! apaknye keje la pulak hari ni... adooiii!!!

ni pun baru lepas lunch.. huhuhu.. lambat nye makan tengahari! layan je la lauk-pauk yang sempat daku masak! malam ni tak payah masak coz ada jemputan BBQ di rumah puan Lynn sempena besday anaknye ashraff dan mother's day....huhuhu... dah terbayang ayam dan kerang bakar! will update pasal BBQ tu later tapi skang ni layan dulu makanan tengahari saya.... daaa...


masak lemak cili padi udang... hottt!!! pedas!!!


sayur campur secukup rasa


ayam goreng tepung kelantan fried chicken


dan air feberet, twister oren


8 comments:

khairun nissa said...

yummy nyeeee :) nak cikettt

Puteri Satu said...

akak tak sempat nak masak... Aqilah asyik berkepit je.. hish..hish..

Dee said...

x penah lg masak udang masak lemak cili api..selalu buat udang kari campur kacang panjang..esoklah leh ar try menu ni lak..

kitatauke said...

perghhh...terliurrr....

mummysyafie said...

air fav tu ada kat dalam aisbok akak ni..meh ler

[-suziey-] said...

wohoooo simple but lazattt!!

MRS. K said...

@mummysyafie
hehehe.. feberet sangat!

MRS. K said...

@Dee
ye ke? kite tak penah buat kari udang.. kena buat jugak ni