berlari setempat dalam rumah


ape kebenda ni?? game terbaru kah?



beli dekat AIBI Fitness, Midvalley


















































sape yg tak tau, nama benda ni ialah threadmill. dah dekat sebulan lebih beli tapi sekali pon tak penah try naik lari² setempat! kekeeke... kesedaran sivik nak kempiskan perut dan bontot belum mari!!! padahal, suami dah belikan untuk kegunaan bersama kan? hadoooiiii... niat tu ada, tapi entah lah....

buat masa ni, suami lah yang konker benda ni! saya tengok pandang jeling² je la... saya lagi suke joging kat luar. kat taman ke, tepi tasik ke.... tapi mana nak cari tasik yang cantikkkk kat Nilai ni kan? lombong ada la... huhuhu... banyak je alasan kalau taknak bersenam kan? kiranya dah dekat 3 taon la tak bersenam ni! sejak kawin! muahahaha... lepas beranakkan hadif, c-sect pulak tu, lagi la tak berani nak lari! takut tengah malam sakit pulak! tapi skang rasanya dah boleh kot kalau nak work out balik!


p/s ~ eh korang selalu ke joging sihatkan badan? ke lebih banyak fotoshot sambil joging sikit-sikit? kekekeke....

20 comments:

::Mamalyna:: said...

ai suruh lyna jer lari, heheheh

ken said...

so cool! =D

cik gObu said...

nk beli gak satu
tp tgh usha yg menarik dan harga yang berpatutan

yg nie mahal tak?

fantaghirolynn said...

jom kita lari2 kat FRIM weekend ni.. ada jacobs

MRS. K said...

@::Mamalyna::
mak lyna buat ape? tengok je ke?

MRS. K said...

@ken
yeah... cool bebeh!

MRS. K said...

@cik gObu
ni pun dah byk kedai survey ni... kena cari yg betul2 buat threadmill... mcm osim die bukan pure buat barang sukan kan? die more to barang kesihatan.. so, kena cari betul2.. yg ni harga RM3k

MRS. K said...

@fantaghirolynn
muahaha.. janji ngan u ni janji mcm k*****. kkekekkeek...

mrs.ecam said...

ank dh 3 taun dh ok dh luka tu (ceh pndai jek aku) aku pong dh lme x bsenam...tp ari2 aku g kje kjo LRT n kejo ms msk opis tkot lmbt...so kire bersenam la tu kan...

MRS. K said...

@mrs.ecam
eh, hadif baru 1 taon 7 bulan la yang...

♥ zoe ana ♥ said...

wahhhh ive always wanted my own treadmill, baru je jual and got myself a sauna instead, penat sangat(plain lazy je actually) hahaha

deelira said...

akan dapatkan satu dalam masa terdekat insyaAllah :) nak turus jugak ni k hehe..

BIONIC WOMEN said...

kita dah lama nak menda alah ni, tapi hubby kata lari kat luar ag bagus..hehe..

Farra Dhelina said...

emmph tade mkna nya nk jogging!! hehe gila, syg lemak sgt2!! hahaha

best la ad thrdml ni.bpe k beli?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

rajin betul....rumah kita yg jenis kayuh...tapi tak rajin pun...huhu

MY HEART said...

k,

watermark awak tu bape rega k?? cam terbekenan le pulak.. pm akak ek...

LiErOSe~QiEmi said...

hikhik..ko sama cam aku,kat rumah ada yang bike punye tp aku jeling2 je hubby bersenam, nama sendiri nak nek atas alat senaman, kim salam k...

MRS. K said...

@Farra Dhelina
3K YANG

MRS. K said...

@MY HEART
RM5 je kak.. murah kan?

MRS. K said...

@LiErOSe~QiEmi
hahaha.. kang klu berlari, sape nak tengok anak? si hadif ni pantang ayah die lari, mula sebok nak pegi dekat