Sabtu yang teringin!


hari sabtu suda... tapi cam biasa, dah jadik mak budak ni takde istilah bangun tidur time matahari mancanak atas kepala! masa takde anak boleh buat... sama² golek dengan laki atas katil! mihahaha...

hari ni encik suami kerja la pulak! bosan...bosan...duduk umah saje lah! nak buat camne lagi! hari ni teringin nak masak tomyam laa... barang dah beli semalam! tengahari skit baru start masak! pagi ni makan nasi lemak beli kat kedai sajok!




then, teringin pulak nak pi tengok lampu kat i-city! asyik la tengok gambo orang jer, nak jugak tangkap gambo sendiri! dah ajak suami pegi malam ni, tapi tengok la keadaan camne nanti! die balik keje dah pukul 6, duty kat KLIA. huhuhu.. adakah harapan hanya tinggal angan²? same² la tengok nanti.. sedih...

gambo² adalah dari google images yer!


p/s ~ itu la 2 benda yang saya teringin hari ni! nak makan tomyam dan pegi i-city. harap menjadi la...

7 comments:

mummysyafie said...

betul k, dah jadi mak budak ni mmg takde harapan nak bangun lewat. kol 6 pagi dah start bangun..wat laundry...mop lantai..sedia bekpes..hahaha..pastuh baekk nya cuaca..leh lak mendung awal pagi ni.

gi Icity kena awal sikit..dalam kol 6 leh la gerak. kalau sampai lewat susah cari parking..tapi kalau sampai awal sangat tak cantik lak view nya.

mommyYen said...

eh eh..mengidam tomyam hoo..
ekekek :)

iera me casa........ said...

cedap nya tomyam...

balik nanti nak pi cari tomyam la..
tomyam udang pun best jugakkk.. ehehehe

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

fuhh..meleleh aku nengok tomyam ko weii...
aku ni mimpi jelah nak p iciti tu...
skang pun anak dah tido..chehh

Farah . 5577 said...

:) salam singgah.. bloghopp dr blog elyn..
samaalaa teringin pi icity ni, tak pi pi lg.. erm, terus rs teringin nk mkn tomyam gak..

hajarus said...

camner mrs. k jadi ker 2 keinginan kat atas ni sabtu lepas? ;d

Farra Dhelina said...

sy dh gi i-city, tp teringin nk gi lagi hikhik