seminggu sekali mesti pergi


mengapa bayar lebih?
belilah dengan harga borong
di Mydin


ni tempat feberet saya dan suami kalau nak beli barang dapo... tentunya mydin kota seri mas! mydin Nilai pon ade, tapi kecik! susah nak bergerak dengan anak kecik ni ha! dah lama tak beli barang kat giant Nilai, harga barang beza sangat antara dua ni! kalau hari sabtu/ahad, mydin jual ayam dalam 4 ringgit je sekilo! lagi pun, kat mydin kota seri mas ni ada playground... mak pi soping, ayah teman anak main kat taman! kedai makan pon banyak! pas soping, leh isi perut terus!



budak ni tak boleh kasi letak bawah, kang semua dia capai... takut jatuh berselerak jer... malu satu hal, kang pape pecah, jenuh mak nak ganti!


p/s ~ sudah jumpa kedai ubat cina yang jual susu progress gold hadif dengan harga yang sangat murah compare to giant, care4 & tesco! yippiee... save duit mak!

12 comments:

Ena said...

bulatnye mata!!!
jeles lak ni.. ehehhee..

dah lama tak p mydin.. huhu

Farra Dhelina said...

ctk tul rmbut tempurung tu! hehe

umie said...

kat mana mydin seri mas ni ek kay?

MRS. K said...

@Ena
hadif booollattt

MRS. K said...

@Farra Dhelina
hahaha.. gambo ni sbelum berambut tempurung...

MRS. K said...

umie ~ atas sikit dari salak tinggi.. masuk ke dalam sikit.. dekat enstek... jalan nak ke sepang goldcoast

..nOj.. said...

suka gak beli belah toileteris(eh camne plak eja) kt mydin. kt cni mydin lum maju lg, lum ade jual brg dapur. best sbb murah byk dr tempat lain

[-suziey-] said...

aah mmg slalu kedai uabt cina jual susu murah..kt pn bli kt kedai ubat cina..kadang mls beli je yg jmpa..ekkek;D

BIONIC WOMEN said...

well..we all duk 2km jer ngan Mydin Mall USJ..memang xder tempat lain kat situ ler tempatnya nak soping barang umah..cuma susu Dhiya jer mahal kat mydin..
ibu hadiff..tolong ler survey skali susu excella gold honey 3+ ...boleh?

eima said...

mydin putrajaya nih .. alahai sempit ... letih org cam ulat ... ramai ...

nk pi usj ..jauh plak ...
beli kat pasar je la ... klu nk brg dapur ...

hajarus said...

bolatnyer mate hadif.. geram tengok...

bagus ler mrs.k ni pandai berbelanjer... ye lah benda same jer pun watper nak membazirkan...

adianiez AIDA said...

aida pun suker shopping kat mydin... pastu kat melaka besar giler mydin nyer, happy!