yahoo tutup akaun?



eh, korang ada dapat tak emel dari yahoo cakap die nak tutup akaun? betul ke ni? kang saya isi details, lain pulak jadi nye... kan skang banyak sangat penipu alam siber? tulun... sape yang tau, kasi info skit... dah la FB ku pakai akaun yahoo. nasib blog pakai google.

7 comments:

Miss Izah Mohamed said...

uiks.. baru je bukak yahoo td ok je.. erkk

Zarin@Beng said...

x perlu.
ini semua tipu belaka.

especially yg mintak username and password dan juga Secret Question punya jawapan.

..nOj.. said...

nipu je ni kot wei. aku takde dpt pun. takyah la isi. byk penjahat siber skang neh

HenRy LeE ® said...

tipu! :D

Farra Dhelina said...

sy pnh dpt dh bzaman dh, tapi buat derk, tp ok je pulak, tak jd pape pon..rasa nya semua dusta belakaa.. mgkn nk sabotaj yahoo kot

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

penipuuuuuuuuuuuuu

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

konpem SPAM..mmg tipu..once u dh isi details smua, then pyangak leh bukak yr yahoo account bebile ms..jgn mudah t'tipu..