baju raya


bulan depan dah nak pose dah... tapi seperti slalu saya memang tak risau nak tempah baju kat mana sebab slalu memang beli baju siap! kan skang banyak baju jenis ropol sana, ropol sini... manik penuh satu baju, nampak la berfesyen skit kan!

tahun ni pon rasa camtu jugak kot! tapi baru ni kan my business partner pegi bandung. so, wajib la order baju selai dua kat die... saya order baju kebaya ni! kaler pink! cantik u all! harga baju ni dalam RM40 je! murah kan?




then, terembat pulak kain cotton yang sepatutnya jual kat blogshop! hahahaa... cam sayang pulak! cam terpanggil² je suh amik. lagi pun, ni memang kaler saya ~ pepel forever!


bila dah ada kain pasang ni, mula la menggelabah mana nak carik taylor dalam masa yang terdesak ni! rasanya taylor dah tak mau amik dah tempahan utk raya kan? korang tau tak mana taylor yang best yang pandai jahit baju kebaya? taylor area bangi, putrajaya, serdang, salak tinggi & nilai je tau.. takpe la, tak sempat pakai raya puasa, pakai time raya haji pon ok la... huhuhu...

10 comments:

MrS. F!zA said...

awat tak p hantaq kat ct p11 yg lynn pnh hantaq tu? dia mmg teror jahit kebaya.. huhuhuhu..

mama_auni said...

bestnyer dapat pakai baju kebaya..hehehe

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

wahhh kebaya tu...

MRS. K said...

@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:.
aku kan slim... lawa la pakai kebaya.. ko?hehehehe

MRS. K said...

@MrS. F!zA
lynn cakap tak best la

MRS. K said...

@mama_auni
lama dah tak buat baju kebaya sejak ada anak ni..

Farra Dhelina said...

untung aaa blh pkai kebaya..huhu..kita? jgn hrppp..spare tayar besar gila! hahaha bj kurung je lah jwb nya..dushhh

Cik Puan*PIE said...

oiit..ko tnya la puteri satu...kot dia leh amik upah jahit..

MRS. K said...

@Cik Puan*PIE
mak kak puteri buat baju kurung/moden je la

isma liza said...

kat mane nak beli baju kebaya tu?