Pelaburan Masa Hadapan

Anggerik Court Nilai



baru je jumaat lepas launched!
harga dari RM148k - 165k.
lokasi betul-betul bersebelahan dengan pagar USIM.
memang boleh buat pelaburan.... sewa kat students.
student USIM dan negro di IPTS sekitar Nilai.
memang masyuk...
nak beli untuk tinggal pon boleh jugak!
so, sape yang berminat, boleh la terjah BBN!
cepat, coz memang macam pisang panas!

9 comments:

eima said...

ko tak mo beli ke ...
kan br 1 loan...ko plak beli ....

[-suziey-] said...

bagus utk investment..ape lagi..rembat la satu:p

kayyana said...

ade online ker???? best ni klu wat pelaburan

~aSHa~ said...

suka jugak buat pelaburan begini tapi rasanye sy tak lepas dah kot..sbb tuk rumah yg sedia beli pun dah 200k pinjam...compem tak lepas dah...

MRS. K said...

@eima
tengah dok pikir-pikir...

MRS. K said...

@[-suziey-]
hahahha.. kalau seketul rm148 dah lama rembat...hehehe

MRS. K said...

@kayyana
online? tak der rasanya

Iela Fazielah said...

boleh nak beli tp kena tgk hargam maintenance dia pulak... 1 je yg xbest kalau bl apartment ni bila tang part by maintance tu...

Hanif said...

hmm, nak cari kat mana sales office dia?