Kini tidak gatal lagi dengan adanya Ketomed


ketomed? apa itu ketomed?

ketombe tau tak?

kelumumur?

ha, semua tu sama la maksudnya...


well, saya ni dulu memang ada masalah kelumumur yang agak meruncing jugak. puas dah tukar-tukar syampoo ketombe... dari biasa punya ke medicated syampoo... bila pegi saloon, try pulak syampoo depa kasi.. tapi semua tak jalan daa... liat betul ketombe atas kapla ku ini..

then baca kat belog doc totinx, beliau ada jual produk kesihatan termasuk la ketomed ni. niat memang nak try la. tak kisah la murah ke mahal asal masalah ketombe ni hilang.. gatal kepala ooo....

ni la rupa bentuk ubat ketomed dari formspring doc totinx.

ajaib ko!

kini tiada lagi bendasir putih melekat di baju...
kepala tak lagi gatal².
malam² sbelum tido tak payah susah² garu kepala...

memang mustajab!

tak percaya? 

cuba dulu baru tahu!

11 comments:

♥siEha♥ said...

xtau pom ketombe tu kelemumur..yg tau mmg kelemumur je..ketinggal btl siha nie..hehe

Rizziela said...

bagus ni..berapa RM?

eima said...

TAK DE MASALAH KETOMBE ....

BIONIC WOMEN said...

menjadi ker kay???
me dulu xder ketombe, tapi sejak ngandung tetiba plak ketombe duk hinggap, sampai ler loni, xmau tinggal kepala ku ini..best sangat kot duk atas tuh..huhu
brape rm nih?? nak try ler

munna said...

munna pun ada masalah kelemumur ni.. klu tak cuci sehari .. gatalnya ya ampun.. kira berkesanlah ni ye?

ibuayahdamia said...

nama pun pelik ni..takut nak cuba..haha

Ena said...

ada jugak tapi tak serious.. yg teruknya adalah rambut berminyak.. hari2 kena cuci.. botak paler camni.. sama la dah mcm2 cuba.. tapi rambut tetap berminyak.. yg ni boleh guma utk kulit kepala berminyak tak???

Mama AqiL said...

good info...nak gak...

MRS. K said...

@♥siEha♥
hehhe.. so skang dah tau kan

MRS. K said...

@Rizziela
rm30. boleh tgk kat formspring doc tu

MRS. K said...

@BIONIC WOMEN
dekat kepala i ni memang mujarab la