Contest belum tamat tapi dah dapat hadiah. Camno tu?


+_________+
hikhikhik...

1st of all, Tq Mamalyna untuk semuanya...
trimas jugak buat Kak Azs coz jadi posmenita nya... hehehehe...

pagi tadi kak azs call suh pegi bilik die coz ada barang nak kasi.
Mamalyna kasi katanya. mamalyna? nak kasi crabstick popia kah?
kenapa die kasik? tak order pong... speku di situ...
then tgk kat blog, mamalyna tinggal msg,
bagitau ada parcel die kirim dekat kak azs.

so, petang ni baru sempat jumpa kak azs.
dan terjawab lah semua persoalan...

sebelum tu meh tengok isi kandungan parcel mamalyna kasi.
sebungkus crabstick popia, kete mainan ben10, angpau dan sekeping nota oren.

crabstick popia sempena saya menang early bird GA mamalyna. hehehe.. rezeki tu. jadi 1st peserta pon dapat hadiah.. Alhamdulillah, merasa jugak nanti popia mamalyna... hikhik..

hadiah besday hadif : kete mainan & angpau tahun baru. toche anty...

so, betul tak contest ni belom tamat lagi ai dah dapat hadiah?
kekekeke.. terima kasih yer ejan.
so, kalau korang nak jugak crabstick popia ni for free,
jom join GA mamalyna.
tarikh tutup GA on 15 disember 2010.

6 comments:

::Mamalyna:: said...

saya sebagai mamalyna ingin mengucapkan sudilah kiranya menerima hadiah yang tak seberapa... udahnyer kamu sungguh pantas join my giveaway...heheh...dan jugak hadiah belated besday buat hadif even tekak nie cam terliur sangat melihat rendang buatan ibu mertuamu..

eima said...

wahhhhh .......................
jeles .......................

:.nick.: said...

wohhhhhh best lagik

.::Lynn::. said...

jauhnya tempat kak az....

syariza09 said...

sila bw itu crabstick ke opis utk dmkn bsama kwn2 okeh

Farra Dhelina said...

waww...taniah ats kepantasan mu :D