Akhirnya... perkara yang sangat ditakuti terjadi....

 


adehh.. lemah betui laa.. apalah ertinya blogging tanpa gambar...

cane nak buat nih wei? 

nak kena study belog anje & mama tisya pasal mende ni...

rasanye dorang ade buat tutorial pasal ni...

adeh....



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

ok, ko study.. nanti ko bagitau kami2 ek.. hihhhihi

.::Lynn::. said...

study betul2, nnti buat utk ai pulak

Intan said...

Setuju sgt tu...bila takde picca mcm tak best je kan.

Intan save gambar semua dlm laptop je...ada diff ke Kay kalau simpan dlm picasa ke atau yg lain2 tu?

♥mama eza♥ said...

KITER DAH LAME KENE CAM NE KAK...DAN XPASAL KENE UPLOAD GAMBO KAT PHOTOBUCKET PASTU AMIK URL GAMBO TUH..PENAT

eima said...

senang je la dear ...
ko create new email then tukar email br tu jd admin blog ko ...
gi tgk kat setting tu ek ....

BIONIC WOMEN said...

x kena ag nih..nnti wat tutorial plak ek..maner ler tau jadi lak pasnih

eB ezrin said...

eb pn dh kena ari tuh... rupa2nyer sng jerk
;p

[-suziey-] said...

erkkk..so far kt xkena lagi..haih leceh la..

Sidratul Muntaha said...

since last dah kena
so..
buat la smpai 4 author blog aku tu..
dtg klik hb ptg2 nih.

akiratoriza said...

ooo senang jew nak wat 2..
create email br n lau nak tau lebih lanjut kat blog http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com ada wat tuto pasal bnd ni.. dh penah kene n follow tuto 2 then blh upload gmbr cam bese..
selamat mencuba!

Farra Dhelina said...

kt blm lagi ni..tgu je lah..hee mmg leceh la..