"came... came...."



ade satu malam tu, masa tengah syiok layan tenet kat hall, tiba² budak ni bising² dok cakap ''came...came.' (read: sama) hehehe.. so, stop jab bertenet, layan si hadif ni dulu.. die tunjuk gambo kat tv tu...

 
ibu, came.... came....

saya pon tengok la kat tv... die tengok cite mickey mouse rupenye...

so, ape yang sama? hahahaha....









































 baju hadif yang sama rupanya dengan kartun tu... hikhik....


kekadang telatah anak ni yang buat kite ceriakan...?
kadang balik keje penat, then sambung buat keje umah lagi,
pastu layan kerenah anak yang memacam ragam... naik pening dibuatnya...

tapi itu lah penawar untuk setiap penat lelah kite....


4 comments:

..nOj.. said...

came came ke? heheh mmg la kdg2 rase panas gak ngan ragam anak2. tp bile diorg dah tdo, sunyi plak rase rumah. sayu ati. hehe

LiErOSe~QiEmi said...

weiii.. anak aku pun suka mickey mouse.. kalau setiap kamis kol 7 tv2 tu mmg dia penunggu setia laa. aku tak pasang astro katonn so tepaksa la tunggu tv2 nyer siaran.. siap hafal ooo toodless ke ape tah sebutan tu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

so sweet la hadiaf makin besaq makin clever....peminat tegar Mickey ek...

Mea Myra said...

ala shomelnye hadif..

kiss kiss frm aunt Mea ;)