Ayunar Butique, Nilai



 merambang mata tengok shawl kat sini~

dah kata pon pengguna tegar inner Ayunar, haruslah terjah butik die yang baru bukak tu kan? lagi pun dekat sangat laaa dengan umah... *kentut pon dengo.. huhuhu...

tapi bile sampai butik, jadi tak pandai nak pilih la.. menggelabah! giler banyak shawl die... macam² patern... kalau ikut napsu, semua nak amik! adeh.... nasib la iman kuat, amik selai je shawl pink... huhuuhu... 


 
 hai, saya budak pink!


p/s : beli shawl ni harga RM15 kat butik ayunar.. tapi beli kaler kuning patern yang sama kat pasar tani RM10 jerk.. huhuhu...

13 comments:

.::Lynn::. said...

ayunar punya pasal, lebih RM 5 ringgit apa la sangat.... ^-^

||aLeaSaRa|| said...

slm sggh ptg jumaat!alah kat ner ye kedai ni?kite duk dekat2 dah area ni.tak perasanlah kedai ni.area bbn ke atau putra nilai?

Ilhamny.com said...

dkt jalan tar ada kedai yg jual RM8 dah tau shawl tu... linda mmg suka pakai kain mcmtu, sejuk jek..

Cik Azizah said...

jijah pon suka pakai shawl o inner dari sis ayun..mmg best pakai. hehe lom lagi nak serbu butik sis ayun. padahal Port dickson n nilai tak jauh sgt..hehe

ct N honey said...

selalunya saya pun cam tu masa dirmh dah rancang nak beli pattern,warna apa,sampai kat kedai dah tak tahu nak pilih yg mana,last2 tak jadi beli,sampai rmh teringat2.

Gambar ngeri akibat pembedahan kosmetik dan pengakuan berani artis Malaysia

Zaman isteri bermanja-manja sudah berlalu

Farra Dhelina said...

wah dah ayunar lak ye skang ni..

eima said...

kat nilai brape ni ... kasi la alamat penuh ..aku nk terjah beli inner ... dah nk start pakai uniform dah nih ..aku pun nk kena transform la

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah.. siap ada butik sendiri dh ayun..
sy salu gak berurusan ngan ayun ni, tru on9 aje..
beli inner.. =)

MiMi PeONy said...

cantik shawl pink tu...akak pun sweet je...

syariza09 said...

pasni borong banyak2 kt psr tani hokey

umie said...

huhuhu...umik pun xpergi la...nanti-nanti lah..x jauk pun dari rumah dah skrg ni berbanding dari putrajaya...

Elin said...

kat mn butik ni k?

MRS. K said...

Elin ~ depan dataran nilai.. tepi nursing college