Suci Hanania Malika


comel gilak! gebusss! gerammm....suci jer rupa paras baby ni sama cam nama die... sejak dua menjak ni kegilaan terhadap baby girl adalah memuncak! apakah?...... tettt...

berbalik kepada gambo baby comel gebus tersebut, milik siapakah baby ini???






















ini dia mak pak baby tersebut... baby kepada pelakon Yatt dan suami... comel la anak kamu!
credit to zonartis.com


p/s ~ kalau takde keje, den gemau pi skodeng blog pasal artis ni! mamapaparazzi! hahaha... kepochi...


12 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hehehe...memang cmell...

ummiaqeef said...

omeinye! harus pandang tiap2 hari time preggy..huahuahua

[-suziey-] said...

aah la comelnye..putih gebus...ni ape kes..suka baby girl..adekah...hehee

eima said...

K bila mau tambah ??
klu sekali tgk cam anak emy arr ...
sama kan ngan opie kan ..tang mata tuh ..

..nOj.. said...

comel gile. yatt takde la comel sebegitu. apak dia pun. putih melepak lepak. fuhhh

MRS. K said...

@[-suziey-]
adakah? tetttt

MRS. K said...

@eima
aku tak penah tgk anak emy ar manje..

MRS. K said...

@..nOj..
hehe.. a'a kan.. bese ar. gambo fotog.. leh kasi cerah.. hehe..tapi die sangat comelllless

hafiz said...

Hadif nak dapat adik ke?
he3

Wansteddy Tales said...

wa... comel betul >< macam baby doll ^^

hajarus said...

betul la mrs.k... memang comel sesangat...

LiErOSe~QiEmi said...

ehemn.. nak tambah dah ker??? ker dah bertambah dalam pewott tu?? Ehek!.. Kalau menjadi 2nd baby gurl, kasik petua k.. ahahaah