Penang-Singapore-Jeddah


ari ahad lepas, ayah saya dah selamat terbang pegi menunaikan umrah... naik flight dari airport Penang, transit Singapore, then baru ke Jeddah...

ayah pegi dengan Bahrulmazi Travel.. ni kompeni sepupu die
dengar taklimat dulu...
my mom tinggalkan amanat kot! huhuhu.... menangis mak nak berpisah dengan ayah... ye la, dorang mana penah berpisah jauh wei... 2 minggu pulak tu... InsyaAllah, isnin minggu depan my mom pulak ke Mekah... naik dari KLIA. kali ni mak pegi dengan adik-beradik die... tak risau sangat even ayah tak pegi sama, atleast adik-beradik mak ade sekali kan...

harap mak dan ayah diberikan kesihatan yang baik sepanjang berada di sana...


TQ klik my HB

5 comments:

eima said...

insyaallah ....

BIONIC WOMEN said...

semoga mereka beroleh keberkatan tanah suci..aminnn

MRS. K said...

eima ~ ^___^

MRS. K said...

BIONIC WOMEN ~ amin

munna said...

semoga selamat semuanya buat parents Mrs.K