sekali pun tak pernah!



percaya atau tidak, since saya ade kete sendiri tahun 2005, sekali pon tak penah bawak kete pi cuci kat carwash! huhuhu.. nasib la ade boipren yang rajin tolong awek die.. thanx boipren aka suamiku!!! maybe sebab dah dimanjakan begitu oleh boipren masa tu, so, sampai la hari ini sekali pon tak penah bawak kete pi cuci sendiri!! hikhik... semua suami uruskan....!

ni teman hubby pi cuci kete.. nasib la sebelah carwash tu ade gerai char kuey tiaw... sambil tunggu cuci kete, sambil boleh ngap!!!


lama pulak menunggu mamat bangla ni cuci kete... so, kami anak beranak melangut la keboringan.. so, snap la gambo sekeping dua!

my hubby prefer cuci kete kat area Bangi.. ada satu kedai tu memang cuci bersih.. tak payah pon kite suruh cuci tu, cuci ini.. sendiri pandai... dis time kami cuci kete kat area Nilai, perghh.. dah la berjanggut nak tunggu die cuci, pastu tak bersih pulak tu!! siap kite kena arahkan die tolong cuci ni, lap ni.. huhuh... sory la, pasni tak pegi situ dah... 

sebab tu la saya malas nak pegi cuci kete!! malas betuii nak menunggu! penantian tu satu penyiksaan okey!


5 comments:

Rizziela said...

saya pun malas betul nak cuci kereta..harap cik abg ajer yg buat semua tu:D

Bionic women said...

hubby kita pun suka cuci kat 1 tempat jer...senang berurusan ngan org yg memang nak cuci kerta, bukan org yg cuci kerana kena kerja semata2..huh

AshAnas said...

my hubby lak suke basuh kete kt automatic car wash tu... xpuas hati betul...

Farra Dhelina said...

alahai bwk si puteh gebu mandi manda yer...hikss...mmg tak suka nk menunggu..boringg

Pn. Zana said...

sama la kita. dh de suami kan ..manja je lebih kita nih ..:)