Senang keje...



entry semua dalam draf lagi... just masukkan gambo je dlu, 
senang keje di kemudian hari.... huhuhu
saya memang suke buat camni - upload gambo siap-siap,
nanti bila ade mood, baru la start mengarang... huhuh


p/s : time cuti je la sempat nak buat draf/ autpublish... huhhu


12 comments:

MrS. F!zA said...

perghhh...byknya...kalo masuk gmbr dulu mmg jap je dtg idea blh karang..ekekeke..

Ena said...

eh..
sama la ngan ena pong.. selalu wt gitu juga.. tp bila mood maleh nak krang dari gambo tu yg kuar entry tak bergambo.. hehe.. maleh sesaje..

aanie said...

rajin u buat scheduled entry...klu sy buat draft, sampai ke sudah jadi draft....last2, buang gak...hehe...

ardinihumaira said...

samala kita :)

eima said...

aku penah wat cam tu last2 ... sebelun lebih baru aku kaang ..
aku tak dak mood ....
gile la skrg nih ... semua takd ak mood ....

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

samalah kita K, draf banyak je, tapi mood kelaut nak mengarang pun malas, perh banyak entry untuk seminggu tu

Farra Dhelina said...

sama la yang..time cuti je..time keje, mmg takde masa lah nk buat kan..tu yg kena perah idea tu..aiseyyy

mama tisya said...

sama la...cz bz tk sempt mengarang..so upload gmbr kt umh lgpn opis blok kn..hehehe

..nOj.. said...

aku tak sabar nak tunggu 44meter kain tu wei. bile nak publish yg tu. hehe

MRS. K said...

..nOj.. ~ sabo k.. tunggu turn.. kekek

hyazz said...

k..k... rajin no...meh tolong upddate blog kya jap...hehehe

Fiza's said...

betul tue.. wat macam tu senang sket keja nanti