Blueberry Kek Salji



baru-baru ni Makteh Hadif ade order kek dengan kawan die dekat area Cempaka Nilai... RM45 untuk 1 kg.. memang berbaloi-baloi.... makan la sampai muntah!! huhuhu..


Blueberry Kek Salji namanya...

bluebery kek bersiram cream cheese. sangatttt seeetttaaapppp uollss.... rasa lemak masin manis nya.... makan berulang-ulang!!! mak metua lalu pon tak perasan! ahakss...



 
tengok gambo pon menawan kan? apetah lagi kalau korang leh rasa sendiri kesedapan kek ni....


nah! amik la rasa sorang sepotong! kekekek......






Taktau nak komen ape, LIKE pon boleh. TQ ♥

11 comments:

eB ezrin said...

eB dok tgk nih pn terliur kau... kau kijam kau kijam huwaaaaaaaaaa

[-suziey-] said...

wohoooo cream cheese itu buat ku terliurrrrrrr

eima said...

seb baik aku bkn penggmear kek ..klu tak mau nye kepingin.....

♥MiZz-siHa♥ said...

nmpk sedap la..gebu je kek die..

Ena said...

sedap yeh..

ann @ hatiberbunga said...

tiba2 rasa lapar. huahuahua...!

Bionic women said...

wahhh..macam best ajer..nak skit..

etiey.com© said...

wahhh sangt menyelerakan!

ct N honey said...

suami mmg suka makan kalau ada cheese ni..murah juga harganya..sedapnya..tgk gambar aje le..

Cahaya Kita said...

Cempaka Nilai?? mcm mana nak tempah? boleh bagi contact x?

Cahaya Kita said...

Kak nie tempah kat Cempaka Nilai yang mana yer? ada 2 kedai kek kat situ